Teknisen isännöinnin palvelut | Iljan Isännöintikeskus Hyppää pääsisältöön
Iljan Isännöintikeskus tarjoaa teknistä isännöintiä asiakkailleen

Tekninen isännöinti on olennainen osa modernin kiinteistönhallinnan kokonaisuutta, ja sen merkitys korostuu erityisesti monimutkaisissa rakennuksissa. Tämä erikoistunut isännöintimuoto keskittyy kiinteistöjen teknisiin näkökohtiin ja laitteistojen hallintaan, mahdollistaen ennakoivan ja taloudellisen korjaussuunnitelman.

Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys

Tekninen isännöinti on avainasemassa kiinteistön energiatehokkuuden hallinnassa. Asiantunteva isännöitsijä seuraa ja optimoi lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä sekä muita energiankulutukseen vaikuttavia tekijöitä. Tämä ei ainoastaan säästä asukkaiden rahaa, vaan myös vähentää ympäristövaikutuksia, edistäen kestävää elämäntapaa.

Huollon ennakoiminen – Kustannussäästöjä asukkaille

Tekninen isännöinti ennakoi huoltotarpeita, jotka auttavat estämään laitteiden odottamattomia vikoja. Tämä ei ainoastaan vähennä korjauskustannuksia, vaan myös minimoi mahdolliset haitat asukkaille, kun laitteisto pysyy jatkuvasti käytössä.


Yhteenvetona tekninen isännöinti on kiinteistönhallinnan kulmakivi, joka tarjoaa monia konkreettisia etuja asukkaille. Asiantunteva isännöitsijä varmistaa, että kiinteistö toimii moitteettomasti, säästää energiaa ja ennaltaehkäisee mahdollisia ongelmia. Se on investointi asukkaiden mukavuuteen, turvallisuuteen ja kestävään tulevaisuuteen.

Teknisen isännöinnin hinnasto

Tilaa palvelut

Tuote tai palveluHintaTilaus

Valvontapaketti 1

Soveltuu pienille muutostöille, kuten keittiö- ja kylpyhuoneremonteille tai vastaavanlaajuisille muutostöille.

651 € (alv 24 %)

Valvontapaketti 2

Soveltuu suuremmille muutostöille, joiden yhteydessä avataan taloyhtiön rakenteita tai kiinteiden vesi- tai viemäripisteiden sijainti vaihtuu.

1 581 € (alv 24 %)

Valvontapaketti 3

Suuritöiset tai suuren riskin omaavat muutostyöt, esimerkiksi tiedossa olevat tai suurella todennäköisyydellä löytyvät kosteus- ja mikrobivauriot. Valvontapaketin laajuus lasketaan aina erikseen, tarjousperusteisesti.

Pyydä tarjous!