Projektinhallintapalvelut | Iljan Isännöintikeskus Hyppää pääsisältöön
Projektinhallintapalvelut

Projektinhallinta on isossa roolissa urakan onnistuneen läpimenon saavutamiseksi. Ammattimaisella projektinhallinnalla varmistetaan, että iso tai pieni urakka, korjaussaneeraus tai mikä tahansa projekti pysyy aikataulussa ja taloyhtiön eduista huolehditaan.

On projektikohtaista, missä määrin taloyhtiö haluaa meidän osallistuvan. Voimme osallistua alusta loppuun ja pidellä kaikki mahdolliset langat käsissämme tai voimme olla taustalla ja varmistaa, että taloyhtiön etu tulee huomioiduksi ja urakka sujuu suunnitellusti.

Sinua voisi kiinnostaa blogikirjoituksemme, mistä projektinhallintapalkkio muodostuu, jossa avaamme enemmän hinnoitteluamme.

Projektinhallinnan palvelumme

Ohessa esimerkkejä, mitä voimme hoitaa:

Tarvekartoitus

Olemme mielellämme mukana jo ennen kuin hanke käynnistyy. Meillä on hyvä käsitys kiinteistön kunnosta, joten osaamme arvioida tarpeen kiireellisyyttä ja laajuutta

Urakan suunnittelu ja kilpailutus

Me huolehdimme urakalle suunnittelun ja kilpailutuksen esimerkiksi yhdessä urakkaan valitun valvojan kanssa. Yhdistetyillä resursseilla saamme riittävän otannan urakoitsijoista sekä urakan vaatimuksista.

Tarjousten vertailu ja tarjousneuvottelut

Autamme hallitusta vertailemaan tarjouksia sekä myös kertomaan omia kokemuksiamme urakoitsijoiden kanssa toimimisesta, jotta hallitus voi tehdä parhaan mahdollisen päätöksen käytettävissä olevin tiedoin.

Olemme hallituksen tukena tarjousneuvotteluissa huolehtimassa taloyhtiön eduista mm. maksuerien suhteen.

Urakan valvonta

Me huolehdimme pienten muutostöiden valvonnan ja autamme taloyhtiöitä valitsemaan urakkaan parhaiten soveltuvan valvojan. Urakan ollessa käynnissä, huolehdimme mm. urakan aikaisesta tiedottamisesta.

Katselmukset ja takuu

Huolehdimme, että katselmukset tehdään asianmukaisesti ja mahdolliset takuukorjaukset suoritetaan sovitusti. Huolehdimme myös pöytäkirjoista ja dokumentoinnista.

Kirjanpito ja talous

Koko urakan ajan sekä myös urakan jälkeen huolehdimme, että urakka pysyy budjetissa sekä taloushallinto on budjetin osalta täysin reaaliajassa, jotta tarvittaessa voimme auttaa ennakoimaan mm. rahoituksen kanssa.


Meillä isännöitsijät ovat monen eri alan ammattilaisia, joten rakennuttaminen, korjausrakentaminen ja vakuutusasiat ovat taatusti ammattimaisesti huolehdittu.