Työkaveriksi meille? – Etsimme isännöitsijää Kuopioon

Iljan Isännöintikeskus on vuonna 2019 perustettu ja nopeasti kasvava isännöintitoimisto. Meillä työskentelee tällä hetkellä yhteensä 16 isännöintialan ammattilaista Kuopiossa, Iisalmessa ja Jyväskylässä. Henkilöstöämme yhdistää halu tehdä asioita uudella tavalla ja palvella asiakkaita moderneilla työkaluilla. Lähestymistapamme on asiakasystävällinen ja otettu hyvin vastaan asiakkaiden keskuudessa. Tämän seurauksena olemme lyhyessä ajassa saaneet paljon uusia taloyhtiöitä hoidettavaksemme ja on aika etsiä seuraavaa työkaveria. Tällä kertaa etsimme isännöitsijää Kuopion toimipisteeseemme.

Meillä viihdytään töissä ja tässä muutamia lainauksia tulevilta työkavereiltasi:

”Iljan Isännöintikeskus on todella avoin ja hyväntuulinen työyhteisö. Ratkomme päivittäin erilaisia tilanteita yhdessä, ja pidämme hyvää ilmapiiriä yllä haastavissakin tilanteissa.”

– Sami

”Työskentely Iljan Isännöintikeskuksessa on mahtavaa! Työskentely yrityksessä on avointa ja toimintatavat ovat joustavia.

Työn tekemiseen pääsee vaikuttamaan monipuolisesti tehtävien ollessa itsenäisiä. Iljan Isännöintikeskus on antanut ajanmukaiset työkalut erinomaiseen työskentelyyn.”

– Tanja

”Parasta meillä työskentelyssä on positiivinen ilmapiiri. Työkaverit ovat tosi mukavia: nauramme yhdessä paljon, ja pystymme puhumaan hankalista tilanteista avoimesti.”

– Eeva

Isännöintialalla työskentely meille on hyvin tärkeää ja merkityksellistä. Olemme käytännössä vastuussa asiakkaan tärkeimmästä omaisuudesta, kodista. Siksi on tärkeää, että asiakkaan kodista pidetään hyvää huolta ja taloyhtiön asioita hoidetaan vastuuta kantaen ja ammattitaidolla. Isännöitsijät ja kirjanpitäjät tekevät meillä yhdessä töitä varmistaakseen, että jokainen asiakkaamme voi luottaa taloyhtiönsä ja kotinsa olevan hyvissä käsissä.

Vaikka päiväsi ovat hyvin erilaisia ja työtehtävien kirjo on laaja, tulee suuren asiakasmäärän takia toistoja hyvin paljon. Tämän me kuitenkin haluamme nähdä ehdottomasti positiivisena asiana, sillä toisen asiakkaan kanssa hyväksi havaittuja tapoja on helppo monistaa muillekin – näin me omalta osaltamme tuotamme sitä lisäarvoa, mistä asiakkaamme maksavat – eikä rutinoituminen saa meistä otetta.

Isännöitsijän työ koostuu hyvin erilaisista osa-alueista. Suuri osa siitä on asiakaspalvelua ja viestintää asiakkaiden suuntaan. Tämä ilmenee käytännössä erilaisissa kokouksissa taloyhtiön edustajien kanssa, peruskorjaushankkeiden kilpailutuksessa ja projektinhallinnassa ja päivittäisessä toiminnassa taloyhtiöiden kanssa. Työnkuvasta ja tavastamme lähestyä isännöintialaa onkin kohtuullisen helppo hahmottaa, minkälaisia ominaisuuksia tässä työssä onnistuminen vaatii.

Me tarjoamme työntekijöillemme paljon, mutta myös odotamme työntekijöiltämme paljon. Tällä hetkellä emme valitettavasti voi työllistää täysin noviisia isännöitsijälupausta, vaan tarvitsemme jo kannuksensa ansainneen isännöitsijän, jolla on hieman kokemusta isännöitsijän työstä.

Mitä me hakjalle tarjoamme:

 • Kokoaikaisen työn alan suunnannäyttäjäyrityksessä
 • %-osuuden asiakkaasi laskutuksesta
 • Modernit työtavat
 • Mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen kehitykseen ja prosesseihin
 • Kasvumahdollisuuden esihenkilötehtäviin
 • Modernit työvälineet
 • Jatkuvat koulutukset ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan
 • Mahdollisuuden sovittaa työn ja vapaa-ajan joustavasti

Mitä me hakijalta odotamme:

 • Aiempaa kokemusta isännöitsijän työstä
 • Asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
 • Kykyä kehittää ja johtaa asiakkuuksia
 • IT-taitoja (Isännöintialan järjestelmät, taloushallintojärjestelmät, Office-työkalut, etäkokoustyökalut)
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (tekninen tai kaupallinen)

Minkälaista ominaisuuksia emme hakijalta kaipaa:

 • ”Minä-minä” – asenne
 • ”Minun työ ja sinun työ” – asenne
 • Peukaloiden pyörittämistä
 • ”Näin olen aina tehnyt” – jämähtämistä

Katsomme työnkuvan kannalta eduksi myös seuraavat:

 • Koulutus alalle (mm. IAT, AIT, ITS, ITS-TEK)
 • Kokemus kiinteistönhallinnasta ja peruskorjaushankkeista
 • Projektinhallintataidot
 • Ongelmanratkaisukyky
 • Hyvä asenne työtä kohtaan

Isännöitsijän työstä maksettava palkka määritetään sopivan henkilön löydyttyä osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tyypillisesti vastaavanlaisissa tehtävissä palkka on kaksiosainen. Pohjapalkan lisäksi palkkaa maksetaan 10 % isännöitsijän hallinnoitavien kohteiden laskutuksesta. Ahkera isännöitsijä voi näin päästä hyviin ansioihin.

Jos rehellisiä ollaan, niin meillä työskentelyssä on mielestämme paljon etuja. Kasvavan yrityksen mahdollisuudet kehittyä ja edetä uralla ovat yksi näistä. Vaikka yrityksemme on toimialalla uusi, on henkilöstöllämme silti mittava kokemus isännöinnistä. Meillä pääset oppimaan isännöintialan ammattilaisilta etkä jää yksin ongelmatilanteissa. Toisaalta meillä ei ole myöskään pitkään alalla toimineiden yrityksien kankeutta tai vaikeita prosesseja, vaan meillä on ollut mahdollista aloittaa asiat puhtaalta pöydältä ja tehdä asiat modernisti ja joustavasti. Tämä lisää työssä viihtyvyyttä takuuvarmasti. Kunnioitamme myös työn ja vapaa-ajan oikean suhteen tärkeyttä, eikä meillä töitä tarvitse viedä kotiin. Tavoitteenamme on kasvaa vuoteen 2025 mennessä yli 25 henkilöä työllistäväksi isännöintitoimistoksi ja olla samalla alueen paras työpaikka tällä alalla.

Yritämme löytää meille uuden kollegan mahdollisimman pian. Tehtävän hakuaika on 25.11–31.12.2022. Hakemukset käsitellään niiden saavuttua ja haastattelukutsut voivat tapahtua hakuaikana. Tehtävään valittavan henkilön pyrimme palkkamaan vuoden 2022 aikana.

Voit kysyä lisätietoja toimitusjohtajaltamme Ilja Knuutiselta. Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköpostilla Ilja Knuutiselle.

Ilja Knuutinen
045 231 7151
ilja.knuutinen@iljanisannointikeskus.fi