Samille työkaveriksi? – Etsimme isännöitsijää Kuopioon

Iljan Isännöintikeskus on vuonna 2019 perustettu ja nopeasti kasvava isännöintitoimisto. Meillä työskentelee tällä hetkellä yhteensä 9 isännöintialan ammattilaista eli isännöitsijää ja kirjanpitäjää. Henkilöstöämme yhdistää halu tehdä asioita uudella tavalla ja palvella asiakkaita moderneilla työkaluilla. Lähestymistapamme on asiakasystävällinen ja otettu hyvin vastaan asiakkaiden keskuudessa. Tämän seurauksena olemme lyhyessä ajassa saaneet paljon uusia taloyhtiöitä hoidettavaksemme ja on aika etsiä seuraavaa työkaveria. Tällä kertaa etsimme isännöitsijää Kuopion toimipisteeseemme.

Tässä isännöitsijämme Samin mietteitä meillä työskentelystä:

”Iljan Isännöintikeskus on todella avoin ja hyväntuulinen työyhteisö. Ratkomme päivittäin erilaisia tilanteita yhdessä, ja pidämme hyvää ilmapiiriä yllä haastavissakin tilanteissa.

Työssäni on tärkeää johtaa paitsi yhtiöitä ja niiden toimintaa, myös ihmisiä. Kokouksia ja puheluita on paljon, ja suullisen sekä kirjallisen ulosannin täytyy olla hyvä. Ala itsessään on valtavassa murroksessa ja murramme osaltamme vanhaa myyttiä siitä, että isännöinti on vain kiinteistön hoitoa. Huomioimme ihmiset viestinnässämme ja siinä, miten johdamme taloyhtiöitä.

Työssä parasta ovat ihmiset ja vapaus vaikuttaa siihen, missä ja miten työtä tekee. Meillä työ ei ole sidottu yhteen paikkaan, vaan kulkee hyvien tietojärjestelmien avulla vaikka laiturinnokkaan.

Työssä onnistumiseksi tarvitsee paineensietokykyä ja avoimen mielen. Valmista ei tule ikinä, ja joka päivä oppii jotain uutta joko tekemällä tai kollegoilta. Rohkeasti hakemaan vain!”

Isännöintialalla työskentely meille on hyvin tärkeää ja merkityksellistä. Olemme käytännössä vastuussa asiakkaan tärkeimmästä omaisuudesta, kodista. Siksi on tärkeää, että asiakkaan kodista pidetään hyvää huolta ja taloyhtiön asioita hoidetaan vastuuta kantaen ja ammattitaidolla. Isännöitsijät ja kirjanpitäjät tekevät meillä yhdessä töitä varmistaakseen, että jokainen asiakkaamme voi luottaa taloyhtiönsä ja kotinsa olevan hyvissä käsissä.

Isännöitsijän työ koostuu hyvin erilaisista osa-alueista. Suuri osa siitä on asiakaspalvelua ja viestintää asiakkaiden suuntaan. Tämä ilmenee käytännössä erilaisissa kokouksissa taloyhtiön edustajien kanssa, peruskorjaushankkeiden kilpailutuksessa ja projektinhallinnassa ja päivittäisessä toiminnassa taloyhtiöiden kanssa. Työnkuvasta ja tavastamme lähestyä isännöintialaa onkin kohtuullisen helppo hahmottaa, minkälaisia ominaisuuksia tässä työssä onnistuminen vaatii.

Mielestämme tärkeimpiä edellytyksiä työssä onnistumiseen ovat:

  • Aiempi kokemus isännöitsijän työstä
  • Asiakaspalvelu ja vuorovaikutustaidot
  • IT-taidot (Isännöintialan järjestelmät, taloushallintojärjestelmät, Office-työkalut, etäkokoustyökalut)

Katsomme työnkuvan kannalta eduksi myös seuraavat:

  • Kokemus kiinteistönhallinnasta ja peruskorjaushankkeista
  • Projektinhallintataidot
  • Ongelmanratkaisukyky
  • Hyvä asenne työtä kohtaan

Isännöitsijän työstä maksettava palkka määritetään sopivan henkilön löydyttyä osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tyypillisesti vastaavanlaisissa tehtävissä palkka on kaksiosainen. Pohjapalkka onja lisäksi palkkaa maksetaan 10 % isännöitsijän hallinnoitavien kohteiden laskutuksesta. Ahkera isännöitsijä voi näin päästä hyviin ansioihin.

Jos rehellisiä ollaan, niin meillä työskentelyssä on mielestämme paljon etuja. Kasvavan yrityksen mahdollisuudet kehittyä ja edetä uralla ovat yksi näistä. Vaikka yrityksemme on toimialalla uusi, on henkilöstöllämme silti mittava kokemus isännöinnistä. Meillä pääset oppimaan isännöintialan ammattilaisilta etkä jää yksin ongelmatilanteissa. Toisaalta meillä ei ole myöskään pitkään alalla toimineiden yrityksien kankeutta tai vaikeita prosesseja, vaan meillä on ollut mahdollista aloittaa asiat puhtaalta pöydältä ja tehdä asiat modernisti ja joustavasti. Tämä lisää työssä viihtyvyyttä takuuvarmasti. Kunnioitamme myös työn ja vapaa-ajan oikean suhteen tärkeyttä, eikä meillä töitä tarvitse viedä kotiin. Tavoitteenamme on kasvaa vuoteen 2025 mennessä yli 20 henkilöä työllistäväksi isännöintitoimistoksi ja olla samalla alueen paras työpaikka tällä alalla.

Yritämme löytää Samille uuden kollegan mahdollisimman pian. Tehtävän hakuaika on 1.7–23.7.2021. Hakemukset käsitellään 2.–6.8.2021.

Voit kysyä lisätietoja toimitusjohtajaltamme Ilja Knuutiselta. Voit myös hakea suoraan sähköpostitse tai käyttää alla olevaa lomaketta.

Ilja Knuutinen
045 231 7151
ilja.knuutinen@iljanisannointikeskus.fi

Lomake