Eevalle työkaveriksi? – Etsimme kirjanpitäjiä Iisalmeen ja Kuopioon

Iljan Isännöintikeskus on vuonna 2019 perustettu ja nopeasti kasvava isännöintitoimisto. Meillä työskentelee tällä hetkellä yhteensä 9 isännöintialan ammattilaista eli isännöitsijää ja kirjanpitäjää. Henkilöstöämme yhdistää halu tehdä asioita uudella tavalla ja palvella asiakkaita moderneilla työkaluilla. Lähestymistapamme on asiakasystävällinen ja otettu hyvin vastaan asiakkaiden keskuudessa. Tämän seurauksena olemme lyhyessä ajassa saaneet paljon uusia taloyhtiöitä hoidettavaksemme, ja on aika etsiä seuraavaa työkaveria. Tällä kertaa etsimme kirjanpitäjiä Iisalmen ja Kuopion toimipisteisiimme.

Tässä kirjanpitäjämme Eevan mietteitä meillä työskentelystä:

”Iljan Isännöintikeskus on uudistaja: pyrimme koko ajan miettimään, miten asiat tehdään helpommin, tehokkaammin ja asiakasystävällisemmin kuin alalla on totuttu tekemään. Minulle on luontaista miettiä, miten asiat voisi tehdä paremmin, ja on motivoivaa huomata, että omalla näkemyksellä on merkitystä.

Työtehtäviini kuuluu mm. taloyhtiöiden kirjanpito, laskutus ja reskontra sekä lainojen hallinta ja asiakaspalvelu. Tykkään työssäni sen vaihtelevuudesta ja siitä, että kirjanpidon osalta saa ratkoa hankaliakin tapauksia.

Parasta meillä työskentelyssä on positiivinen ilmapiiri. Työkaverit ovat tosi mukavia: nauramme yhdessä paljon, ja pystymme puhumaan hankalista tilanteista avoimesti.

Myös uudelta työkaverilta odotamme avointa ja positiivista asennetta ja ratkaisukeskeistä ajattelua. Työssä onnistumiseksi on osattava etsiä ratkaisuja, kohdata erilaisia tilanteita ja kuunnella asiakasta. Tämän oppii tekemällä, joten kannattaa rohkeasti lähettää hakemus.”

Isännöintialalla työskentely on meille hyvin tärkeää ja merkityksellistä. Olemme käytännössä vastuussa asiakkaan tärkeimmästä omaisuudesta, kodista. Siksi on tärkeää, että asiakkaan kodista pidetään hyvää huolta ja taloyhtiön asioita hoidetaan vastuuta kantaen ja ammattitaidolla. Isännöitsijät ja kirjanpitäjät tekevät meillä yhdessä töitä varmistaakseen, että jokainen asiakkaamme voi luottaa taloyhtiönsä ja kotinsa olevan hyvissä käsissä.

Kirjanpitäjän työ koostuu pääasiassa kolmesta erilaisesta osa-alueesta: Taloyhtiöiden kirjanpito ja taloushallinto, asiakaspalvelu ja viestintä asiakkaiden suuntaan sekä yhteistyö isännöitsijöiden kanssa. Työnkuvasta ja tavastamme lähestyä isännöintialaa onkin kohtuullisen helppo hahmottaa, minkälaisia ominaisuuksia tässä työssä onnistuminen vaatii.

Mielestämme tärkeimpiä edellytyksiä työssä onnistumiseen ovat:

  • Kirjanpito- / taloushallinto-osaaminen
  • Asiakaspalvelu ja vuorovaikutustaidot
  • IT-taidot (taloushallintojärjestelmät, Office-työkalut, etäkokoustyökalut)

Katsomme työnkuvan kannalta eduksi myös seuraavat:

  • Kokemus isännöintialalta
  • Ongelmanratkaisukyky
  • Hyvä asenne työtä kohtaan

Kirjanpitäjän työstä maksettava palkka määritetään sopivan henkilön löydyttyä osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tyypillisesti vastaavanlaisissa tehtävissä palkka on n. 2 500–3 000 €/kk.

Jos rehellisiä ollaan, niin meillä työskentelyssä on mielestämme paljon etuja. Kasvavan yrityksen mahdollisuudet kehittyä ja edetä uralla ovat yksi näistä. Vaikka yrityksemme on toimialallamme uusi, on henkilöstöllämme silti mittava kokemus isännöinnistä. Meillä pääset oppimaan isännöintialan ammattilaisilta etkä jää yksin ongelmatilanteissa. Toisaalta meillä ei ole pitkään alalla toimineiden yrityksien kankeutta tai vaikeita prosesseja, vaan meillä on ollut mahdollista aloittaa asiat puhtaalta pöydältä ja tehdä ne modernisti ja joustavasti. Tämä lisää työssä viihtyvyyttä takuuvarmasti. Kunnioitamme myös työn ja vapaa-ajan oikean suhteen tärkeyttä, eikä meillä töitä tarvitse viedä kotiin. Tavoitteenamme on kasvaa vuoteen 2025 mennessä yli 20 henkilöä työllistäväksi isännöintitoimistoksi ja olla samalla alueen paras työpaikka tällä alalla.

Yritämme löytää Eevalle uuden kollegan mahdollisimman pian. Tehtävän hakuaika on 1.7–23.7.2021. Hakemukset käsitellään 2.–6.8.2021.

Voit kysyä lisätietoja toimitusjohtajaltamme Ilja Knuutiselta. Voit myös hakea suoraan sähköpostitse tai käyttää alla olevaa lomaketta.

Ilja Knuutinen
045 231 7151
ilja.knuutinen@iljanisannointikeskus.fi

Lomake