Isännöinti | Iljan Isännöintikeskus Hyppää pääsisältöön

Tulevaisuuden isännöinti: Miten tekoäly ja älykotiteknologia helpottavat asumista?

Tekoäly ei vain tee tuloaan - se on jo täällä. Ja se on kehittynyt hämmästyttävää vauhtia. Vielä viisi vuotta sitten tekoälyn mahdollisuudet olivat lähinnä kehittyneen robotin tasolla. Koneoppiminen ja muut tekoälyn kehitystä nopeuttavat toimenpiteet ovat tuoneet tekoälyn jo kenen tahansa saataville.

Projektinhallintapalkkio - Mistä se muodostuu?

Lähes jokaisella isännöitsijällä on tuote- tai palveluvalikoimassaan jonkinlainen projektin tai urakan valvontaan liittyvä palkkio. Meillä se kulkee nimellä projektinhallintapalkkio. Hinnoittelu saattaa olla varsin villiä ja standardisoimatonta, vailla perusteita mistä hinta muodostuu.

Isännöinnin eettiset ohjeet - Mitä ne käytännössä tarkoittavat?

Kukapa sitä omaa palveluaan haukkuisi, mutta katteeton kehuminenkaan ei vie pitkälle. Kun joku sanoo vahvuudekseen palvelun, mitä se oikeasti tarkoittaa? Meillä Iljan Isännöintikeskuksella se tarkoittaa mm. sitä, että me sitoudumme isännöintiliiton jäsenyrityksenä toimimaan hyvän isännöintitavan mukaisesti ja noudatamme työssämme isännöinnin eettisiä ohjeita.

Iljalla töissä: Työn kehittäminen ja kiittäminen tekevät hyvän työpaikan

– Asioita voi tehdä toisella tavalla ja tekemistä kehitetään koko ajan. Nämä lupaukset työpaikkailmoituksessa herättivät kiinnostuksen ja hain töihin Iljan Isännöintikeskukseen, kertoo talousasiantuntija Piia Sidoroff.